Daniel Cîrjan

#E_Timpul_Administrației_Liberale

🔜 A venit timpul #administrației_liberale în muncipiul Drobeta Turnu Severin, timpul să ne #dezvoltăm și noi așa cum au făcut-o orașe precum Oradea sau Cluj Napoca conduse de primari liberali.

👉 În calitate de candidat desemnat la primăria municipiului Drobeta Turnu Severin din partea PNL, voi prezenta în perioada următoare #priorități din programul pe care îl propun, dintre care cele mai importante sunt:

1️⃣ #Atragerea de #investiții care sa ducă la înființarea de noi locuri de munca bine plătite.
2️⃣ #Extinderea rețelei de #gaz în tot municipiul și realizarea de #microcentrale de cartier pentru rezolvarea definitiva a problemei încălzirii.
3️⃣ #Transformarea municipiului intr-un #oraș_turistic, prin punerea in valoare a tuturor obiectivelor turistice pe care le avem, ceea ce va duce la realizarea de noi locuri de muncă.

❌Toate domeniile prioritare enumerate au fost ignorate de primarul PSD #Marius_Screciu, acestea rămânând #doar_promisiuni de campanie făcute acum 4 ani de zile, de la locuri de muncă, la rezolvarea problemei încălzirii municipiului.

☑️Singurele proiecte concrete au fost elaborate pe aceste domenii de mine și de echipa mea de consilieri, dintre care cele mai importante sunt :

📌 taxe și impozite zero pentru firmele care investesc 100.000 euro și fac minim 20 locuri de muncă ;

📌reducere între 30-70% la impozit pentru clădirile “verzi”;

📌 primăria realizează toate utilitățile pentru firmele care investesc 1 milion de euro și fac minim 300 de locuri de muncă;

📌 proiect de atestare a Severinului ca stațiune turistică,

📌 proiect pilot de încălzire privind microcentrală de cartier, și multe altele!

✌️A venit timpul ca #împreună să facem #schimbarea. De viziune, de mentalități, de priorități !!!