Daniel Cîrjan

Despre mine

Numele meu este Daniel Cîrjan, sunt severinean get-beget de aproape 40 de ani, sau mai exact din 1980. Sunt un familist convins, căsătorit și binecuvântat cu un îngeraș – Briana.

Sunt licențiat al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara, anterior fiind elev al Colegiului Național Gheorghe Țiteica Dr.Tr.Severin. Am continuat studiile în domeniul juridic printr-un master în Dreptul Afacerilor dar m-am perfecționat și cu un master în domeniul Managementului Sectorului Public. În același registru am urmat și cursurile de Înalți Funcționari Publici.

De profesie sunt jurist, în acest moment fiind avocat suspendat și mediator. Cariera a fost începută la o firmă privată pe funcția de consilier juridic, am continuat pe aceeași funcție în cadrul Agenției Domeniilor Statului Mehedinți, ulterior fiind promovat ca Șef Birou în cadrul aceleiași instituții. Din februarie 2015 sunt viceprimar al municipiul Drobeta Turnu Severin.

Dincolo de studii, carieră profesională și politică, sunt un om normal căruia îi place să se implice în comunitate și în proiecte pentru comunitate. Fac aceste lucruri pentru mine, pentru noi, dar mai ales pentru copil meu și al dumneavoastră. Îmi iubesc orașul natal și vreau să îmi pun toată energia, cunoștințele și experiența în proiecte care să aducă un plus comunității noastre.

Vreau ca Severinul să devină un oraș în care se vine, nu din care se pleacă, așa cum este acum. Îmi doresc un oraș care să poată asigura tot ceea ce trebuie pentru toți: de la locuri de joacă și școli moderne pentru copii, până la locuri de muncă stabile și corect remunerate dar și cu parcuri, asistență medicală pentru cei aflați la vârsta a treia.

Sper într-un viitor mai bun dar, mai ales, sper să înțelegem cu toții că viitorul începe în prezent, AZI fiind momentul când trebuie să începem construirea unui MÂINE așa cum ni-l dorim!

Cu drag,
Daniel. C.